Projectleider groot onderhoud

| 16 oktober 2018

Ben jij de projectleider met passie die we zoeken? 

Projectleider groot onderhoud
36 uur | Zwolle

Ben jij samenwerkingsgericht, daadkrachtig, kun jij op inspirerende wijze leiding geven aan jouw projectteam en heb je binding met het realiseren van projecten? Kom ons dan versterken! Als projectleider zorg jij er voor dat de infrastructurele projecten op goede wijze worden gerealiseerd. De infrastructurele taken voeren we uit binnen de kaders van ons asset management systeem.

Wat ga je doen?
Vanuit jouw deskundigheid en talenten:

 • geef je uitvoering aan projectopdracht voor de voorbereiding en uitvoering van groot onderhoudsprojecten;
 • geef je leiding aan het projectteam met o.a. experts, toezichthouder, contractadviseur, rayoninspecteur en ondersteuners en bewaak je de onderlinge raakvlakken binnen het projectteam;
 • beoordeel je de kwaliteit van de geleverde diensten en werken;
 • stimuleer je een constructieve samenwerking binnen het project en een optimale afstemming met de interne en externe stakeholders;

Je past de vastgestelde processen toe, toont eigenaarschap en verantwoordelijkheid, je kunt loslaten, maar ook aanspreken en escaleren. Je zorgt dat het project in control blijft. Met de groep projectleiders binnen de eenheid houd je regelmatig intervisie en doe je aan kennisuitwisseling. Van jou wordt naast het projectleiderschap ook een ambassadeursrol verwacht binnen en buiten de provinciale organisatie.
We zoeken een collega voor 36 uur per week.

Je team
Het team Assetmanagement en Bodemsanering draagt zorg voor de instandhouding van de provinciale infrastructuur en het uitvoeren van bodem- en asbestbodemsaneringen. Het team bestaat uit projectleiders, medewerkers technisch beheer en toezichthouders, ondersteuners en contractspecialisten. Het team bestaat uit 37 medewerkers.

Wat breng jij mee?
Neem jij de verantwoordelijkheid voor het bereiken van projectresultaten binnen vooraf gestelde randvoorwaarden als tijd en geld? Ben jij een verbinder die zorgt voor een goed samenwerkend team? En ben jij de natuurlijke sparringpartner tussen de opdrachtgever, de lijn organisatie en het project? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken iemand met:

 • Een civieltechnische (of vergelijkbare) afgeronde opleiding op hbo niveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectleider van infrastructurele projecten;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van RAW contracten en interesse in UAV-GC contracten en;
 • Aantoonbare kennis en ervaring om in een politiek-bestuurlijke omgeving te werken;
 • Een ondernemende en klantgerichte insteek, die goed kan samenwerken met collega’s uit de eenheid, medeoverheden en marktpartijen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een proactieve, zakelijke, creatieve en doortastende houding.

Wat bieden wij jou?
Jij krijgt voor deze functie – afhankelijk van je ervaring – een salaris van minimaal 2.811,95 en maximaal 4.418,79 (schaal 10, inclusief arbeidsmarkttoelage) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 22% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf – binnen grenzen – wanneer en waarvoor je het budget inzet.
De provincie Overijssel biedt je een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen, je hebt hiervoor een Persoonlijk Ontwikkelbudget (POB) van 5000,- per 5 jaar tot je beschikking. Samen met je collega\’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.
Bekijk onze werkomgeving op www.werkenbijoverijssel.nl. 

Jouw plek binnen onze organisatie
Je gaat samen met ca 250 collega’s aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie. Samen met je collega\’s draag je bij aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling en een gezond leefmilieu in de provincie. Dat begint bij een goede zorg voor de provinciale infrastructuur. Dit betekent de verantwoordelijkheid voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, vaarwegen en objecten zoals bruggen en sluizen. Daarnaast is de eenheid WK verantwoordelijk voor bodem- en asbestsanering binnen risicovolle gebieden.
De provincie Overijssel is een toonaangevende overheidsorganisatie met een volledig digitale beleidscyclus en een modern arbeidsvoorwaardenbeleid. Het provinciehuis is ingericht op basis van het Nieuwe Werken. Jij en je collega\’s zorgen voor een maximale levensduur van wegen, vaarwegen en objecten door de uitvoering van infrastructurele voorzieningen en het benodigde onderhoud (via uitbesteding aan derden). Jouw eenheid bestaat naast het team Leiding uit de teams Investeringen & Realisatie, Assetmanagement & Bodemsanering, Programmamanagement, Ontwikkeling & Expertise, Vaarwegbeheer & Installaties en Wegbeheer & Verkeer.
Meer informatie over de provincie Overijssel vind je op www.overijssel.nl.

Meer informatie over deze vacature
Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team.

Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Sander Dresken, teamleider WKIR op 038 499 7104. Solliciteer direct door te klikken op deze link.

Je kunt solliciteren tot 26 oktober 2018.

 

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.