Adviseur Grondzaken en Ontwikkeling

| 12 december 2018

Kom meewerken aan het realiseren van onze ambitieuze en uitdagende bouwopgave. Samen met partners werk je samen aan interessante, binnenstedelijke woningbouwopgaven en leidt je projecten die leiden tot duurzamere gebouwen. Zie jij hier een uitdaging in? Dan komen we graag met je in contact.

Adviseur Grondzaken en Ontwikkeling
36 uur | Papendrecht

Wat ga je doen?
Je bent integraal verantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoering van projectopdrachten en –plannen en geeft sturing aan (multidisciplinair) projectteams. Je weet collega’s en partners te enthousiasmeren en samen resultaten te behalen. Als adviseur en projectleider heb je veel vrijheid waarbinnen je je eigen keuzes kan maken. Het gaat om het komen tot een integrale afweging van belangen en ambities van de gemeente en haar partners. Aan jou om hier creatieve oplossingen voor te bedenken die bijdragen aan onze (woningbouw)opgave te realiseren.

Je hebt aantoonbare affiniteit met het opstellen en beoordelen overeenkomsten, zoals (ver)koop- en huurcontracten, anterieure overeenkomsten en samenwerkings-overeenkomsten. Ook zie je er op toe dat contractanten hun contractuele verplichtingen nakomen. Zo nodig behandel je claims.

Je blik is naar buiten gericht. Je voert gesprekken of onderhandelingen met diverse partijen. Dit kunnen ontwikkelaars zijn, bouwers, ondernemers, burgers, maatschappelijke organisaties (kortom: belanghebbenden), mede overheden etc. Ook binnen de organisatie vervul je een verbindende rol. Je ondersteunt en adviseert bestuur, en management, maar ook vastgoed- en planeconomen, projectleiders en andere collega’s vanuit je specifieke verantwoordelijkheid bij vakinhoudelijke vraagstukken.

Wat neem je mee?

  • Je bent een ervaren, commercieel denkende en ondernemende adviseur met gedegen kennis van gebiedsontwikkeling en overeenkomsten die in ruimtelijke projecten een rol spelen.
  • Je bent een echte netwerker die zich bewust is van zijn omgeving en daarmee moeiteloos kan aanpassen aan veranderde omstandigheden en gesprekspartners.
  • Je hebt een afgeronde Master-opleiding aangevuld met 3-5 jaar relevante werkervaring waarin je te maken hebt gehad met de verschillende fasen van het ontwikkelingsproces van ruimtelijke- en bouwprojecten. Je hebt up-to-date kennis van het contractenrecht (in ieder geval UAV-GC, concessies en samenwerkingsovereenkomsten.
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht, commercieel, flexibel, zelfstandig, analytisch, en je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werkzaamheden,
  • Kennis van de juridische kaders is een pré. Dit neem je mee in een relevante juridische opleiding of door aantoonbare ervaring met het opstellen van overeenkomsten.

Waar kom je te werken?
De gemeente Papendrecht en (regionale) partners werken aan een leefbare en aantrekkelijke stad en regio. De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling draagt bij aan de duurzame, ruimtelijke ontwikkeling hiervan. De afdeling bestaat uit circa 45 collega’s verdeeld over 3 teams; Ontwikkeling & Grondzaken, Innovatie & Beleid en Vergunningen, Veiligheid, Toezicht & Handhaving (VVTH). Het team Ontwikkeling en Grondzaken bestaat uit 7 vaste collega’s aangevuld met projectleiders voor tijdelijke opgaven.

Papendrecht, een mooie gemeente met 32.000 inwoners. Groen, rustig, maar ook dynamisch. Op de grens van stedelijk gebied en de uitgestrekte natuur van de Alblasserwaard. Pal aan de oever van een druk bevaren rivierendriesprong. Papendrecht kijkt over haar lokale grenzen heen, een sterke gemeente in een sterke regio. We maken deel uit van de regio Drechtsteden, een unieke vorm van intergemeentelijke samenwerking: samen stad aan het water.

Kijk op www.werkenvoorPapendrecht.nl voor meer informatie over werken voor onze gemeente.

Wat bieden we jou?

  • Prima arbeidsvoorwaarden en veel vrijheid om je werk in te delen.
  • Een organisatie met professionaliteit en collegialiteit;
  • Werken aan maatschappelijk relevante en spraakmakende projecten, met een bestuurlijke en politieke context;
  • Grote zelfstandigheid binnen een hecht team;

De salarisindicatie bedraagt afhankelijk van opleiding, capaciteiten en werkervaring maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11, Car/Uwo) op basis van een 36-urige werkweek.

De gemeente Papendrecht kent uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Wij bieden je een uitdagende baan in een organisatie met volop ontwikkelingskansen. Door ons samenwerkingsverband zijn we in staat om over organisatiegrenzen heen te kijken. Ontplooiing en mobiliteit tussen de organisaties zijn hierdoor goed ingericht. Dat maakt ons een aantrekkelijke en vooral veelzijdige werkgever.

Solliciteren of meer weten?
Je kunt voor 21 december direct solliciteren via deze link. Voor meer informatie nodigen we je uit om contact op te nemen met Melle van Dijk, teamleider op telefoonnummer 078-7706279.