HLTsamen
Beleidsadviseur / Projectmedewerker

| 9 januari 2020

Ben jij een multi-inzetbare beleidsmedewerker en projectmedewerker met de instelling van een pionier? En ben je toe aan een nieuw avontuur? Dan ontmoeten wij jou graag!

Beleidsadviseur / Projectmedewerker

32 – 36 | Voorhout

Wat ga je doen?

In het ruimtelijk domein hebben we te maken met allerlei veranderingen, waarvan de invoering van de Omgevingswet en de energietransitie op dit moment de belangrijkste zijn. Deze ontwikkelingen vragen om een integrale en participatieve aanpak en hebben invloed op al onze werkzaamheden. Om ons team vooruit te helpen met deze veranderingen zoeken wij een generalistische pionier.

De invulling van je functie staat niet vast, en zal in de praktijk voortdurend in beweging zijn. Het mooie daaraan is, dat jij hem zelf mede vorm gaat geven.

Jij gaat je vast en zeker bezighouden met:

 • de energietransitie
 • de voorbereiding van de implementatie van de omgevingswet
 • participatieve processen
 • het opstellen en uitvoeren van programma’s, waaronder mogelijk het woonprogramma

Wat wij jou bieden

In eerste instantie een contract voor een jaar via een payrollconstructie. Daarnaast:

 • een mooi salaris van maximaal € 4.406 bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • een persoonlijk budget van ruim 17% van je salaris, dat je onder andere kunt gebruiken voor de aankoop van extra verlof
 • flexibele werktijden
 • de mogelijkheid om thuis te werken
 • een vergoeding voor je reiskosten woon-werkverkeer (19 cent per kilometer tot maximaal 40 km per werkdag of volledige vergoeding reiskosten 2de klas als je met het openbaar vervoer komt)
 • een boeiende baan in een organisatie waar veel mogelijk is
 • een jong, energiek en ondernemend team

Je bent een flexibele pionier en een creatief talent

Jij bent avontuurlijk ingesteld en loopt voorop in de ontwikkelingen van morgen. Je hart gaat sneller kloppen van het betreden van ongebaande paden. Je bent een ontwikkelgerichte generalist, die kansen ziet, waar anderen beren zien. Je komt het best tot je recht in een omgeving die continu verandert. Je legt snel de verbinding met en tussen verschillende niveaus in de organisatie. Investeren in je zelf spreekt voor jou vanzelf en natuurlijk neem je onze organisatie mee in je eigen groeiproces.

Match?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • 3-5 jaar relevante werkervaring
 • bij voorkeur kennis van en ervaring met Omgevingswet, energietransitie en participatieve processen
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden

Wie daagt jou uit?

Het Team Beleid en Advies

Ons team is één van de twee teams van het domein Ruimte. In dit domein dragen we zorg voor het ruimtelijke kader van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Ons eigen team houdt zich bezig met wonen, verkeer, energietransitie, milieu, economie, recreatie & toerisme, erfgoed, grondzaken en vastgoed. We verstaan ons vak en staan voor ons werk. We zijn volop in ontwikkeling. Gezamenlijk geven we steeds meer kleur aan de invulling van onze rollen. De organisatie stimuleert ons om daarin zelfbewust en actief te opereren. Dat is soms best lastig en altijd uitdagend.

Over HLTsamen

Met 470 medewerkers vormen wij HLTsamen. Wij zijn de ambtelijke werkorganisatie van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. We adviseren de bestuurders van deze gemeenten én voeren de gemaakte keuzes uit. Omdat we voor drie gemeenten werken, bundelen we kennis en menskracht. Zo helpen we de ruim 80.000 inwoners van onze gemeenten vooruit. Iedere dag weer. De werkorganisatie bestaat vanaf 1 januari 2017. We zijn volop in ontwikkeling. Dus mooie kansen voor jou én ons om écht het verschil te maken.

Inventief, krachtig en verbindend, dat zijn de waarden waar wij voor staan. We zijn creatief in de oplossingen die wij bieden voor maatschappelijke vragen. Ook jouw ideeën en initiatieven zijn daarin zeer welkom!

Ja! Ik wil deze baan

Pak jij de handschoen op?

Heb je nog vragen? Bel dan met Niek Albers op 06-53261732. Solliciteer je liever meteen? Reageer dan voor 27 januari 2020. Stuur ons je cv en een korte motivatie via deze link. Een assessment en een screening kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.