Beleidsmedewerker Openbare Ruimte

| 6 april 2018

Durf jij de uitdaging aan en word jij onze nieuwe:

Beleidsmedewerker Openbare Ruimte
Accent op riolering, water en wegen
36 uur per week

 

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Openbare Ruimte?
Als beleidsmedewerker Openbare Ruimte ontwikkel je beleid op vrijwel alle terreinen van de openbare ruimte en zorg je voor integrale afstemming. Het accent ligt daarbij op riolering, water, wegen en openbare verlichting Je stelt hiervoor visies en meerjarige programma’s op, zoals het Openbare Verlichtingsplan, het Waterplan en het Gemeentelijk Rioleringsplan. Je hebt een strategische adviseringsrol in de ontwikkelingen van de openbare ruimte. Denk hierbij aan het ontwikkelen van Wijken van de toekomst en het klimaatbestendig maken van de openbare ruimte. Je werkt hierbij samen met relevante partners en stakeholders zoals het Waterschap, regiogemeenten en de provincie. Regionaal werk je samen o.a. op het gebied van afvalwater en klimaatontwikkeling. Je bent in staat tot het opstellen en formuleren van projectopdrachten, waarna de projecten in realisatie kunnen worden gebracht. In voorkomende gevallen zorg je dat subsidies worden aangevraagd om projecten te kunnen realiseren.

Werkomgeving
Als Beleidsmedewerker Openbare Ruimte ben je onderdeel van het team Projecten Openbare Ruimte. Je werkt op integrale wijze samen met je collega’s van het team Projecten Openbare Ruimte en het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Ook met de medewerkers van beheer en buitenruimte heb je een dagelijkse samenwerking. Onderlinge vervangbaarheid speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Functie-eisen
Je bezit minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van civiele techniek. Je hebt ervaring met het – op integrale wijze – organiseren en uitvoeren van de voorbereiding en uitvoering van uiteenlopende projecten in de openbare ruimte. Daarnaast beschik je over goede vaardigheden met betrekking tot projectmatig werken, je treedt netwerkend op en je stuurt projectteamleden resultaatgericht aan. Je bent een teamspeler die met zijn deskundigheid daadkrachtig kan optreden binnen een politiek bestuurlijke context. Je bent een kartrekker als het gaat om innovatie, het verder brengen van ideeën in de organisatie en het creëren van draagvlak. Werken vanuit bewonersbetrokkenheid gaat je goed af.
Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en flexibel zijn, zijn kernbegrippen binnen de Beuningse gemeenteorganisatie en zijn ook van groot belang in deze functie.

Salaris
De functie van beleidsmedewerker Openbare Ruimte (36 uur) is gewaardeerd op schaal 10 A (max. € 4.541,– bruto). Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald.

Meer informatie over de functie
Als je meer wilt weten over deze functie kun je contact opnemen met Sonja van Kampen, manager van de afdeling Beleid en Ontwikkeling.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor deze functie wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Voor een goede indruk van onze organisatie kijk naar https://youtu.be/FeK2SHgOlPk

Solliciteren op de functie van Beleidsmedewerker Openbare Ruimte
Als je belangstelling hebt voor de functie van beleidsmedewerker Openbare Ruimte stuur dan vóór 23 april 2018 een motivatie met CV via onze sollicitatiepagina aan burgemeester en wethouders van Beuningen t.a.v. de afdeling P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.