Gemeente Krimpenerwaard
Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme

| 9 september 2019

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme

32 uur

Zie je het al voor je?

De prachtige gemeente Krimpenerwaard krijgt meer bekendheid bij zijn bezoekers. Zilverstad Schoonhoven, kaas, water en groen zijn trending topic. Hoe mooi is het dat jij daaraan een grote bijdrage aan levert!

Hoe ziet onze gemeente eruit?

De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

Hoe ziet de afdeling eruit?

De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is een grote brede afdeling waarin de huidige dynamiek van de samenleving is terug te vinden. De afdeling is verdeeld in vier teams: beleid, toezicht en handhaving, vergunningen en RO&projecten. Deze vacante functie valt binnen het team beleid.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Geen week is hetzelfde! Maar om je toch een idee te geven, geven we je een kijkje in de agenda van de beleidsmedewerker recreatie en toerisme. Op het ene moment spreek je de wethouder om je creatieve ideeën voor te leggen en op het andere moment breng je een bedrijfsbezoek bij een kaasboerderij. De lokale stichtingen en ondernemers op het gebied van recreatie, toerisme en gebiedsmarketing weten jou te vinden. Netwerken is helemaal jouw ding. Ook voer je ambtelijke overleggen met provincie en regionale samenwerkingsverbanden op het gebied van recreatie, toerisme en plattelands- en natuurontwikkeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenwerken in het Groene Hart en Cheese Valley. Integraal werken is jou op het lijf geschreven. Het is voor jou hierbij vanzelfsprekend om de samenleving te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen in de directe leefomgeving. Kortom elke week heeft zijn eigen dynamiek.

Wie ben je?

Je hebt HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Toerisme & Recreatie of citymarketing. Daarnaast heb je je weg gevonden in het vakgebied en ben je in staat om beleidstukken op te stellen. Je hebt een proactieve instelling en handelt vanuit mogelijkheden. Je weet jouw enthousiasme op anderen over te brengen. Je ziet kansen en benut deze met zowel interne als externe partijen. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend (zowel op inhoud als ook waar het gaat om bijvoorbeeld avondbijeenkomsten).

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie.

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?

Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. De gemeente kent het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris wordt maandelijks 17,05% IKB opgebouwd (vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage). Dit kun je bijvoorbeeld uit laten betalen of gebruiken om extra verlof te kopen.

Meer informatie

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Olaf Bovenkamp, manager RO a.i. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182.

Solliciteren op de functie van Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Stuur je CV en motivatie vóór 17 september 2019 via onze sollicitatiepagina naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.