Beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling

| 23 november 2018

Samen verantwoordelijk voor een leefbare samenleving
Elburg is een veelzijdige en goed bereikbare gemeente aan het Veluwemeer met historie, natuurschoon en recreatie. De gemeente Elburg wil voor haar 23.000 inwoners een doelmatige en dienstverlenende instelling zijn en voor haar ruim 200 medewerkers een aantrekkelijke werkgever.

De organisatie van de gemeente Elburg bestaat uit een directeur en vier domeinen die proces- en vraaggericht werken op basis van vooraf bepaalde resultaatafspraken. Binnen de domeinen functioneren zelforganiserende teams als uitvalsbasis voor samenwerking. Een informele sfeer en betrokken medewerkers typeren de organisatie.

Wij zoeken een:
Beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling
36 uur per week

Functie-inhoud
De beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling is samen met de andere beleidsmedewerkers van het cluster verantwoordelijk voor het beleid op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling. Je houdt je voornamelijk bezig met ontwikkelingen op basis van het Bestemmingsplan Buitengebied. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitbouw en actualisatie van de Omgevingsvisie.

De beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling:

  • analyseert en signaleert ontwikkelingen en vertaalt deze in beleidsvoorstellen;
  • adviseert management en bestuur;
  • signaleert en analyseert knelpunten in beleid en presenteert oplossingsmodellen;
  • onderhoudt en ontwikkelt relatienetwerken, initieert en bevordert samenwerking met organisaties/partijen en creëert draagvlak voor beleid.

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een hbo-diploma met aanvullende kennis op het vakgebied.
  • Je hebt meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent initiatiefrijk in situaties die je probleemoplossend vermogen aanspreken.
  • Je werkt zelfstandig vanuit een proactieve en klantgerichte benadering.
  • Je houdt van samenwerken en zoekt naar een integrale aanpak.

Arbeidsvoorwaarden
Op basis van de gestelde functie-eisen is het maximum salaris € 4.859,- bruto per maand (functieschaal 11) op basis van 36 uur per week. De gemeente Elburg kent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, onder andere een Individueel Keuzebudget (18,25%), flexibele werktijden en opleidingsfaciliteiten.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Astrid Dijkstra (domeinmanager) via 0525-688688. Kijk op www.elburg.nl voor meer informatie over onze gemeente.

Je sollicitatie kun je tot 6 december 2018 richten aan de directeur van de gemeente Elburg via het e-mailadres gemeente@elburg.nl onder vermelding van vacature Beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.