Beleidsmedewerker ruimtelijke plannen

| 24 september 2018

 

Ben jij een beleidsmedewerker ruimtelijke plannen en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Beleidsmedewerker ruimtelijke plannen
36 uur

Je beoordeelt graag ruimtelijke ontwikkelingen van initiatiefnemers en begeleidt diverse bestemmingsplannen. Ons motto hierbij is “ja, mits”. Hierbij ben je de verbindende factor tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en belangengroepen. Je adviseert projectleiders en het bestuur over de ruimtelijke initiatieven en de daarbij behorende procedures. Integraal werken vind je vanzelfsprekend, waarbij je de vraagstukken die er liggen concreet weet te vertalen inclusief de juridische en financiële aspecten. Je houdt daarbij het overzicht en bewaakt de voortgang. Je hebt de mogelijkheid om je te bekwamen in de Omgevingswet. Het team Plannen en Projecten gaat aan de slag met het opstellen van een omgevingsplan. Ben jij onze nieuwe collega die hier zijn schouders onder gaat zetten?

Wat verwachten we van jou?
Je bent een allround resultaatgerichte, zelfstandige op samenwerkingsgerichte beleidsmedewerker met een flexibele manier van werken en denken. Ook heb je een heldere, prettige manier van communiceren, met aandacht voor proces en relatie.

Je hebt een afgeronde hbo-/woopleiding planologie, (sociale) geografie, real estate of bestuursrecht met een aantal jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over ervaring op het gebied van projectmatig werken.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving binnen een innovatief en veranderingsgezind team, waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven. Een dienstverband voor 36 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 4.225,- fulltime (schaal 10), exclusief 17,05% Individueel Keuze Budget. Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

De BUCH
De BUCH werkt voor de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Vier zelfstandige gemeenten, met één gezamenlijke ambtelijke organisatie. En dat in een groen gebied aan de kust van Noord-Holland, tussen zee en Alkmaardermeer, rijk aan strand, duinen, bos en polder. Met als unieke plekken onder meer het kunstenaarsdorp Bergen en eiland De Woude. Natuur, landschap en uitstekende faciliteiten voor recreatie staan dan ook centraal in de BUCH.

Reageren en informatie
Als je belangstelling hebt voor deze functie, stuur dan je sollicitatie met motivatie vóór 7 oktober 2018 naar solliciteren@debuch.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob Leijdes, teammanager Plannen en Projecten a.i., telefoon 06-22 24 65 85. Kijk voor meer informatie over de BUCH en andere vacatures op werkenbij.debuch.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.