Dutch Future City Conference (19 sept 2018, Utrecht)

| 6 juni 2018

Op 19 september 2018 organiseert de Future City Foundation samen met de Economic Board Utrecht, de Provincie Utrecht, de Jaarbeurs en met tal van andere partners de eerste editie van de Dutch Future City Conference. En tijdens dat congres rekenen we definitief af met het idee dat de ‘smart city’ gaat over de toekomst. Want niets is minder waar. De ‘smart city’ is nu en we moeten nu de goede bestuurlijke, politieke en technische beslissingen nemen om een stad te maken die klaar is voor de toekomst én leefbaar blijft.

VRAAG EN AANBOD VERBINDEN
De Dutch Future City Conference stelt de vraag van steden en dorpen voorop. Tijdens het congres zoeken we antwoorden op vragen van gemeenten. Dat doen we door vraag en antwoord te verbinden. Heel letterlijk. Daarmee brengen we stad (en het dorp) een stap verder. Want technologie biedt tal van kansen voor het beter functioneren van onze ruimtelijke ordening, maar je moet ze wel kennen.

INSPIRATIE
Maar natuurlijk nodigen we ook fantastische topsprekers uit om ons te inspireren over de toekomst en de mogelijkheden die die biedt.

VERDIEPING
En we verdiepen ons op de vragen hoe we de stad van de toekomst ontwerpen, besturen en hoe we ethiek en regelgeving inrichten. Maar ook hoe je als techbedrijf je vraag optimaal afstemt op de wens van gemeenten.

VOOR WIE?
De Dutch Future City Conference wil de wereld van de stad (bestuurders, ontwerpers, stedebouwers, planologen, beheerders, stadsmakers, vastgoedpartijen, woningcorporaties etc.) verbinden met de wereld die techoplossingen bedenkt en bouwt.
Die stedebouwers en techs komen uit heel Nederland. Want het mag dan een congres ín Utrecht zijn, het is een congres voor heel Nederland.

MARKTPLAATS EN PITCHES
Centraal tijdens dit congres staat het samenbrengen van vraag en aanbod. Daarom bieden we gemeenten en techbedrijven de kans om tijdens het congres hun smart city uitdaging of oplossing te pitchen voor een publiek van meer dan 250 ruimtelijke professionals, datadeskundigen en techbedrijven. Wilt u uw smart city vraag of oplossing pitchen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Wanneer, waar en hoe?
19 september (10 tot 17 uur), Jaarbeurs Utrecht
Deelname kost 475 euro (ex btw)
Relaties van Future City, EIT Digital en leden van FME betalen 400 euro (ex btw)

Meer informatie en het programma

Meer informatie en aanmelden via http://future-city.nl/conference/