ERVAREN PROJECTMANAGER / CONSULTANT GEBIEDSONTWIKKELING

| 11 september 2018

VACATURE: ERVAREN PROJECTMANAGER / CONSULTANT GEBIEDSONTWIKKELING

 

Ben jij die enthousiaste projectmanager voor wie gebiedsontwikkeling en het aansturen van projectteams een tweede natuur is? Heb je 3 tot 5 jaar ervaring met het managen van stedelijke ontwikkelingsprojecten bij de lokale overheid? Zoek jij een werkgever die in heel Nederland werkt aan de grootste en meest aansprekende gebiedsontwikkelingen? En wil jij – naast het uitvoeren van projectmanagement –  ook inhoudelijk adviseren over ontwikkelstrategieën en haalbaarheidsstudies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bureau Stedelijke Planning biedt een ontwikkelingstraject voor ambitieuze projectmanagers, die op korte termijn door willen groeien naar senior projectmanager/consultant gebiedsontwikkeling. Wij bieden jou een gevarieerd pakket aan waarbij jouw week bestaat uit:

  • Afwisselende projectmanagementklussen in de praktijk bij complexe gebiedsontwikkelingen in heel Nederland
  • Een traject om door te groeien naar senior projectmanager met o.a. opleiding, coaching, intervisie en projectbezoeken
  • Meedenken over (de toekomst van) gebiedsontwikkeling met onze adviesteams

Je krijgt volop ruimte voor jouw goede ideeën. Je draagt bij aan aansprekende projecten en krijgt de mogelijkheid je eigen stempel op het werk te drukken. Binnen ons sterk groeiende team Projectmanagement krijg je de mogelijkheid om snel door te groeien naar senior projectmanager. Tevens denk je mee in de commerciële strategie van het bureau. Het team werkt nauw samen met onze adviesteams op het gebied van wonen, werken, winkelen en vrije tijd. De praktijkervaring en kennis van onze projectmanagers zetten wij in bij onze onderzoeks- en advieswerkzaamheden, en bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

“Korte lijnen, innovatie en persoonlijke ontwikkeling; de groeiambitie spat er vanaf en dat geeft veel positieve energie.”

Bureau Stedelijke Planning heeft groeiambitie en investeert in haar medewerkers. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en krijgt de mogelijkheid om je werk flexibel in te delen. Wij verzorgen opleiding en coaching op maat en geven je de mogelijkheid te groeien naar senior. Bovendien kom je terecht in een inspirerende werkomgeving in hartje historisch Gouda of aan het IJ in Amsterdam waar een informele, gezellige sfeer hangt onder de collega’s. Meer weten? A great place to work.

Team Projectmanagement: betrokken bij projecten die er toe doen
Onze project- en programmamanagers werken in heel Nederland aan de meest spraakmakende en prominente projecten. Van transformaties tot nieuwbouw en van woningbouw tot binnenstedelijke toplocaties.

Laat ons horen waar jij warm voor loopt en wat je kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie en CV voor 21 oktober naar info@stedplan.nl dan verkennen we samen de mogelijkheden.

Meer informatie?
Bel Joris Quaedflieg (Teamleider Projectmanagement en Gebiedsontwikkeling) op 06-12359403 of mail jq@stedplan.nl

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk op www.stedplan.nl/vacatures