Masterclass: een slimme stad, zo doe je dat (5 nov – gratis)

| 22 oktober 2019

5 november | boeklancering ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ | Amersfoort

Hoe ontwerpen we de smart city? Dat heeft Future City Foundation samen met 26 partners afgelopen jaar onderzocht in het Smart Stedenbouw-project. Op dinsdag 5 november organiseren we een – gratis – masterclass waarin we de nieuwe ontwerpprincipes voor de future city met u delen: verbonden, flexibel en betekenisvol. Meld u gratis aan!

Als de hele wereld verandert door de opkomst van internettechnologie en door digitalisering, hoe verandert dan de stedenbouw, de planologie, de ruimtelijke ordening? Wat zijn de nieuwe uitgangspunten? En hoe moeten bestuurders, ontwerpers, inrichters en beheerders, hier mee aan de slag? Met die vragen gingen we vanuit de Future City Foundation, samen met 26 partners, het afgelopen jaar aan de slag. In het boek ‘Een slimme stad, zo doe je dat – Verbonden, flexibel en betekenisvol: maak de echte future city’ leest u het resultaat en tijdens de masterclass op 5 november delen we met u de nieuwe ontwerpprincipes voor de slimme stad. 

We doorlopen we in 4 stappen de principes die het ontwerp van de stad gaan veranderen en natuurlijk gaat u zelf aan de slag met het ontwerpen van de future city. En we brengen graag samen met u een toast uit op het eindresultaat van ons Smart Stedenbouw project en de nieuwe projecten die daaruit gaan voortkomen. Wees welkom om met ons mee te toasten!

Datum: dinsdag 5 november, 14.00-17.00u met aansluitend een borrel
Locatie: Paulus Borstraat 41, Amersfoort
Laat ons weten of u komt, meld u aan via www.future-city.nl

Voor wie
Deze masterclass is interessant voor iedereen die interesse heeft in hoe onze toekomst gaat veranderen door internet. Ook de partners van het Smart Stedenbouw-project en iedereen die heeft meegedacht in het project zijn van harte welkom!

Bestel het boek
U kunt het boek ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ alvast aanvragen, dan krijgt u het na 28 oktober opgestuurd. Digitaal lezen is gratis, voor een gedrukte versie vragen we €29,-, maar als u het boek nu besteld (voor verschijning) kost het €25,-.