Gemeente Zwijndrecht
Projectleider Civiele Techniek

| 6 februari 2020

Projectleider Civiele Techniek

36 uur | Zwijndrecht

Ben jij die veelzijdige, daadkrachtige verbinder die het als een uitdaging ziet om investeringsprojecten in de openbare ruimte, in goede afstemming met de omgeving, volgens planning en binnen de financiële kaders tot een mooi en goed resultaat te brengen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als projectleider voor de gemeente Zwijndrecht werk je aan de realisatie van het investeringsprogramma. Zwijndrecht kent een fors investeringsprogramma waarin diverse integrale projecten zijn opgenomen.

Je gaat leiding geven aan grote wijkgerichte rioolvervangingsprojecten en aan het centrumproject Veerplein met het vervangen van de kademuur langs de Oude Maas. In het centrumproject Veerplein wordt een aantrekkelijk en groen verblijfsgebied voor bezoekers, bewoners en ondernemers gerealiseerd, gecombineerd met het herstel en ophoging van de bestaande kade in verband met waterveiligheid met een goede aansluiting met de inrichting van de buitenruimte.

Als projectleider civiele techniek ben je hoofverantwoordelijk voor het van A tot Z realiseren van civieltechnische projecten. Centraal hierbij staat het complexe speelveld met vele verschillende belangen en ideeën.

Jij gaat koersgericht en enthousiasmerend aan de slag om gestelde doelen te realiseren. De samenwerking zoeken met diverse betrokkenen is voor jou vanzelfsprekend. Tevens heb je een open vizier voor alle ontwikkelingen die er momenteel zijn en zoek je naar mogelijkheden om deze met een breed draagvlak toe te passen. Je geeft vorm aan de projecten vanaf het begin tot aan het eind. Je draagt daarbij verantwoordelijkheid voor de voortgang, kwaliteit, communicatie en financiën.

Wat neem je mee?

  • Je hebt hbo-werk en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek;
  • Je hebt minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;
  • Je hebt kennis van besteladministratie, RAW-systematiek, UAV en UAC-GC.
  • Je bent een gedreven, flexibel persoon met ruime ervaring in procesbegeleiding.
  • Met je klant- en servicegerichte houding streef je naar het beste resultaat en weet je dit ook neer te zetten.
  • Je communiceert uitstekend en weet daarin de standpunten van gemeenten duidelijk naar voren te brengen. Daarnaast kan je goed omgaan met bestuurlijke gevoeligheden, participatie en zelfstandig werken.

Waar kom je te werken?

De organisatie

Ingesloten tussen Rotterdam en Dordrecht ligt Zwijndrecht. Met circa 45.000 inwoners en gelegen tussen grote infrastructurele knooppunten is Zwijndrecht een levendige en aantrekkelijke gemeente. Naast een sterk stedelijk karakter kent Zwijndrecht ook een open buitengebied, brede rivieren, mooie landschappen en een authentieke dorpskern: Heerjansdam. Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en geven dat vorm door hun talent in te zetten voor het realiseren van onze opgaven.

Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht” omvat een stevig ambitie. De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak.

Wie zijn wij?

Als senior Projectleider Civiele Techniek, ben je werkzaam op de afdeling realisatie, deze bestaat uit 91 ervaren en betrokken professionals. Het is een dynamische afdeling welke is onderverdeeld in vier teams; Team beheer en openbare Ruimte, Team projecten, Team Vastgoed, Accommodaties en begraafplaatsen en Team Uitvoering.

Wat bieden we jou?

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 36 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en is maximaal € 5.067,- bruto per maand (uitgaande van functieniveau 11 bij een werkweek van 36 uur).

Je krijgt bij ons flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken. We bieden ruimte aan de werk-privé balans en bieden medewerkers de ruimte om hun talenten, competenties en ambities optimaal te ontwikkelen. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, opleiding en ontwikkeling en verlofregelingen. En een extra budget boven op je bruto salaris van 17,05% (IKB) Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 24 februari online via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Hans Keller, regisseur investeringsprojecten via 078-7703696.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.