VINU.
Projectleider Ruimte, Mobiliteit en/of Duurzaamheid

| 28 augustus 2019

Een flinke stap voorwaarts in jouw carrière, dat is wat wij bieden. Bij VINU werken betekent werken aan ontwikkeling. Aan ruimtelijke vraagstukken die ertoe doen. Aan de groei van ons bedrijf. En bovenal aan de ontwikkeling van jezelf. Als projectleider bij VINU ben je dagelijks betrokken bij toonaangevende projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, circulaire economie, duurzaamheid en mobiliteit binnen de overheid en semioverheid. Als projectleider regisseer je het proces, betrek je belanghebbenden en draag je zorg voor besluitvorming. Geïnteresseerd? Lees verder en reageer direct!

Werken bij VINU als projectleider
Als projectleider bij VINU werk je bij onze opdrachtgevers aan projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling, duurzaamheid (o.a. circulaire economie, zero-emissie vervoer) en mobiliteit. Je zorgt dat projecten ‘Van Idee Naar Uitvoering’ komen. Zo hebben wij als de afgelopen jaren gewerkt aan binnenstedelijke bereikbaarheid bij verdichting en gebiedsontwikkeling in het centrum van Den Haag, natuurinclusieve landbouw in de omgeving van Rotterdam, duurzaamheid bij de introductie van emissieloos openbaar vervoer in Amsterdam, gebiedstransformatie van kazerneterrein naar duurzame woonwijk in ’t Gooi en circulaire gebiedsontwikkeling rond Schiphol. Dit zijn projecten waar je de rol van projectleider of adviseur hebt. Meer over onze opdrachten lees je op vinu.nl/opdrachten/.

Ben jij onze match?
Een VINU’er…

  • heeft een afgeronde woopleiding in de techniek, het bestuur of ruimtelijke ordening, bijvoorbeeld Civiele Techniek, Sociale Geografie, Planologie of Bestuurskunde;
  • heeft ten minste twee jaar werkervaring binnen de werkvelden ruimtelijke ordening, mobiliteit, water of circulaire economie;
  • heeft de ambitie om topkwaliteit te leveren en weet het verschil te maken;
  • is een onafhankelijke, kritische denker én doener;
  • is nieuwsgierig, inventief en initiatiefrijk;
  • heeft er plezier in om mensen met elkaar te verbinden;
  • heeft een inspirerende persoonlijkheid en een flinke dosis humor.


Wat wij bieden
VINU staat garant voor kwaliteit en deskundigheid. Dit begint bij onze medewerkers. Je krijgt de kans om je snel te ontwikkelen in ons vakgebied. VINU biedt ruime doorgroeimogelijkheden en een professionele werkomgeving met deskundige collega’s. We leren van elkaar en we investeren daarnaast veel in training en opleiding van onze medewerkers. Daarbij bieden we een marktconform salaris voor de projectmanagement en –adviesbranche. Hierbij kennen we zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een bonus- en participatieregeling, persoonlijk mobiliteitsbudget en 31 vakantiedagen per jaar.

Collega aan het woord
“Ik krijg de kans om ervaring op te doen met allerlei verschillende projecten bij diverse organisaties, waarbij er altijd collega’s van VINU klaarstaan om me bij te staan met raad en daad. Dat ik altijd kan terugvallen op advies van ervaren collega’s maakt dat ik mezelf maximaal kan ontwikkelen!” Sylvia, projectleider

Opdrachtgevers
Je werkt binnen de Randstad in opdracht grotere gemeenten (o.a. Leiden, Amsterdam, Den Haag), provincies, ministeries (bijv. Infrastructuur en Waterstaat), semioverheden (bijv. Vervoerregio Amsterdam) en van samenwerkingsregio’s (bijv. Metropoolregio Amsterdam, Metropoolregio Rotterdam Den Haag).

Reageren?
Ben jij de Projectleider Ruimte, Mobiliteit en/of Duurzaamheid die wij zoeken? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je nog vragen over deze functie, neem contact op met Jurriaan van Hellemond via vanhellemond@vinu.nl. Of kijk voor meer informatie op vinu.nl/over-vinu/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.