Provincie Overijssel
Projectsecretaris project N307

| 14 juni 2019

Projectsecretaris project N307
36 uur | Zwolle

Wil jij deelnemen in een projectteam van een groot infrastructureel project met uiteenlopende uitdagingen?

Wat ga je doen
In het programma IJsseldelta, dat nu een tweede fase ingaat, combineren we de afronding van het programma Ruimte voor de Rivier (waterveiligheid) met de gebiedsontwikkeling en de opwaardering van de provinciale weg tussen Roggebot en Kampen. In dit project werkt de provincie Overijssel samen met de provincie Flevoland, Rijkswaterstaat en het waterschap Zuiderzeeland. De projectsecretaris ondersteunt de projectmanager en de andere projectteamleden, bereidt de opdrachtgevers- en bestuurlijke overleggen voor en zorgt voor adequate informatievoorziening naar de verschillende organisaties.

De projectorganisatie wordt door de provincie Flevoland en de provincie Overijssel samen ingericht. We zoeken een enthousiaste projectsecretaris die terecht komt in het team WKIR van Overijssel. In dit team werken verschillende projectteams aan uitdagende infrastructurele projecten. Het projectteam N307 is ingericht volgens het Integraal Projectmanagement model (IPM-team). Het team werkt aan de opwaardering van de N307 en het vervangen van de Roggebotsluis en de brug tussen het Drontermeer en het Vossemeer. We zoeken een collega voor 32-36 uur per week.

Wat breng jij mee?
Heb jij een WO-opleiding (een technische opleiding is geen must, nieuwsgierigheid naar techniek wel) en heb jij een antenne voor omgevingsaspecten? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken iemand met een beperkt aantal jaren ervaring in projecten (bijvoorbeeld als trainee bij een overheidsorganisatie) die op soepele wijze de informele spin in het projectteamweb wil zijn.

Je kunt vlot schrijven en je vindt het leuk om een rol te spelen in het procesmanagement van verschillende stakeholders. Vanzelfsprekend heb je belangstelling voor ruimtelijke projecten en voor het leveren van ondersteuning bij communicatie-activiteiten (bijeenkomsten, social media).

Wat bieden wij jou?
Jij krijgt voor deze functie – afhankelijk van je ervaring – een salaris van minimaal 2.882,25 en maximaal 4.117,51 (schaal 10 inclusief arbeidsmarkttoelage) bij een 36 urige werkweek. Afhankelijk van wat je meebrengt bestaat de mogelijkheid tot een arbeidsmartkttoelage. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 22% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet.

Provincie Overijssel is beoordeeld als Beste Werkgever ten opzichte van haar Peers. Jouw talenten en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je takenpakket stemmen we zo veel mogelijk af op jouw talenten. Ook zijn er veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar je kunt flexwerken. Bekijk onze werkomgeving op www.werkenbijoverijssel.nl.

Jouw plek binnen onze organisatie
Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. De eenheid draagt bij aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling binnen de provincie. Dat begint bij een goede zorg voor de provinciale infrastructuur. Er wordt gezorgd voor een maximale levensduur van wegen, vaarwegen en objecten zoals bruggen en sluizen. Daarnaast is de eenheid verantwoordelijk voor bodem- en asbestsanering binnen risicovolle gebieden.

De eenheid bestaat uit zeven teams: Leiding, Programmamanagement, Investeringen & Realisatie, Assetmanagement & Bodemsanering, Ontwikkeling & Expertise, Vaarwegbeheer & Installaties en Wegbeheer & Verkeer. Meer informatie over de provincie Overijssel vind je op www.overijssel.nl.

Meer informatie over deze vacature
Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team.
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Sander Dresken, teamleider WK Investeringen en Realisatie op 038 499 7104 of via het contactformulier
Je kunt solliciteren tot en met 22 juni 2019

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.