4 juli in Hoogeveen
Seminar Waterstof is de toekomst

| 24 juni 2018

In het Noorden zijn ze ervan overtuigd: waterstof is de brandstof van de toekomst! Ze spreken er zelfs al van de ‘groene waterstofeconomie van het Noorden’. Als dit de toekomst gaat worden, hoe ziet die er dan uit? Hoe werkt waterstof en hoe kun je het toepassen? En hoe maak je het duurzame waterstof? Kom woensdagmiddag 4 juli naar het seminar ‘Waterstof is de toekomst’ in Hoogeveen en leer alles wat u over deze alternatieve energiebron moet weten, over nieuwe toepassingen o.a. in de bebouwde omgeving, de risico’s en veiligheidsaspecten. Deelname is kosteloos.

Met de sprekers dr. Koos Lok van Energy Valley, Jan Pereboom van JP-Energiesystemen en Nick Numan werkzaam bij Stork, hij doet een afstudeeronderzoek naar de installatie mogelijkheden in de waterstof wijk in Hoogeveen, onderdeel van HYDROGREENN.

Datum: woensdag 4 juli 2018
Locatie: Cultuurhuis De Tamboer, Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen
Tijd: inloop vanaf 12.45 uur, start programma 13.15 uur
Deelname is kosteloos

MELD U HIER AAN

SUMMERSCHOOL
Het seminar ‘Waterstof is de toekomst’ is onderdeel van de summerschool ‘Ontwerp het -veilige- energielandschap’ op 4, 5 en 6 juli in Hoogeveen. Tijdens deze summerschool verdiepen 24 jongprofessionals zich in de thema’s energietransitie en waterstof aan de hand van de casus van de waterstofwijk in Hoogeveen. Het Kennislab voor Urbanisme organiseert dit evenement in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Wendolijn Beukers, labmanager bij het Kennislab voor Urbanisme via T: 06 515 81 656 of w.beukers@kennislabvoorurbanisme.nl