Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Senior Beleidsadviseur Ruimtelijk Domein

| 15 december 2019

36 uur per week

Ben jij een ondernemende en ervaren senior beleidsadviseur met visie? Wil jij onze gemeente vertegenwoordigen in externe overlegplatforms? Kom bij ons werken en maak het verschil bij lokale en regionale beleidsontwikkeling.

Wat ga je doen?
Als senior adviseur zit jouw uitdaging in de uitwerking van de ambities van Hardinxveld-Giessendam. Je werkt aan complexe vraagstukken zoals de Omgevingswet, de groeiagenda en het meerjareninvesteringsprogramma ruimte & transport (MIRT-waterveiligheid).
Je hebt overzicht, brengt samenhang aan tussen de werkvelden en verbindt de betrokken partijen in het ruimtelijk domein. Je volgt regionale ontwikkelingen op de voet en je vertegenwoordigt onze lokale belangen in de regio. Als een echte netwerker ben jij in staat om netwerken te vormen en te onderhouden. Je bent een stevige adviseur en sparringspartner voor het bestuur, gemeentesecretaris/algemeen directeur, teams en collega’s. Je treedt op als projectleider.

Kortom, een brede en uitdagende functie waarin jij schakelt tussen verschillende niveaus en netwerken.

Wat neem je mee?

  • Minimaal afgeronde hbo-/woopleiding.
  • Ruime aantoonbare beleids– of advieservaring in het ruimtelijke domein.
  • Ruime kennis van wet- en regelgeving (met name de Omgevingswet) en gemeentelijke besluitvormingsprocessen.
  • Politieke sensitiviteit.

Als persoon ben jij collegiaal en prettig in de omgang. Je brengt een goede dosis lef en overtuigingskracht mee. Als geen ander neem jij initiatief en je bent sterk in relativeren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jouw eigen visie kan verwoorden. Je werkt graag aan nieuwe ontwikkelingen.

Waar kom je te werken?
Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. Onze gemeente maakt onderdeel uit van de regio Drechtsteden.
Je komt te werken in het team Samenleving. Het team bestaat uit 17 kundige professionals die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijk van mens, samenleving, ruimte en regelgeving. Zij werken samen aan beleidsopgaven in zowel het sociaal-maatschappelijk als het ruimtelijk-economisch domein. We zijn een hecht team en werken aan verschillende opdrachten. In ons team vinden we het belangrijk dat je een open houding hebt en makkelijk contact weet te maken met mensen. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam te werken.

Wat bieden we jou?
Wij investeren in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zorgen samen met jou ervoor dat jouw talent optimaal benut wordt. Er is alle ruimte om nieuwe uitdagingen op te pakken en zo je profiel te verbreden. Samen met de andere teamleden geef je invulling aan de werkwijze van het team. Daarnaast werk je op veel dossiers samen met de regio Drechtsteden, waardoor je je netwerk vergroot. Wij zorgen er samen voor dat je het beste uit jezelf gaat halen!

Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en is maximaal € 4.689,- bruto per maand (uitgaande van functieniveau 10A bij een werkweek van 36 uur). Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van een jaar voor 36 uur per week, met de intentie jou een vast contract te bieden bij goed functioneren.

Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, pensioen, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie-uren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan voor 12 januari 2020 via het online sollicitatieformulier(o.v.v. vacaturenummer: 62664).

Heb je vragen? Neem dan contact op met Mike Antoni, Medewerker- en Teamcoach via het algemene nummer van de gemeente: 14 0184. Meer weten over onze organisatie? Kijk op onze website: www.werkenbijdrechtsteden.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.