Gemeente Schagen
Senior Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

| 10 mei 2019

Wie zijn wij
Wij zijn gemeente Schagen, een veelzijdige Noord-Hollandse gemeente op slechts 45 minuten treinen van Amsterdam in een oase van landelijke gemoedelijkheid. Met een bruisende, drukbezochte stadskern en schilderachtige dorpjes te midden van groene polders en bloeiende bollenvelden. We hebben ook ons eigen strand, zo’n 18 kilometer lang, waar sport, recreatie en natuur elkaar naadloos afwisselen. Schagen kent een dynamisch en toekomstgericht ondernemersklimaat. Binnen onze organisatie vind je dezelfde nuchtere cultuur als daarbuiten: korte lijnen, een informele sfeer en veel ondernemingszin. Ons gemeentehuis is ingericht als ontmoetingsplek voor onze ca. 400 medewerkers en 47.000 inwoners, maar we treffen elkaar ook vaak op andere locaties. We werken tijd- en plaats onafhankelijk aan de meest uiteenlopende plannen en projecten, van klein en praktisch tot groots en vernieuwend, maar áltijd met hetzelfde doel voor ogen: samen bijdragen aan het geluk van onze inwoners en ondernemers. Zin om mee te doen?

               Voor het Team Ruimtelijk Ordening Procedures zoeken wij een
 Senior Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
32 – 36 uur per week

Wie ben jij?
Enthousiaste collega met een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt 2 tot 3 jaar recente werkervaring in het ruimtelijk domein. Met ons en onze inwoners bouw je aan de toekomst. Je bent klantgericht, zorgvuldig en resultaatgericht! Goed organiseren van je werk is een van je kwaliteiten. Bezig te zijn met innovaties op het gebied van werkprocessen, bestemmingsplannen en procedures in een jonge gemeente vind je een uitdaging. Je vindt het leuk om “buiten de kaders” te denken en bezig te zijn met de omgevingswet. Hierbij kan je je collega’s bij voorkeur ook adviseren over natuurwetgeving/duurzaamheidsvraagstukken die een rol kunnen spelen in het werk. Je staat stevig in je schoenen en bent gewend om zelfstandig te werken in een complexe omgeving. Daarnaast adviseer je creatief en integer, om zo het maximale te bereiken binnen de wettelijke kaders.

Wat ga je in deze functie doen?
Je deskundigheid en ervaring pas je toe in het opstellen van planologische randvoorwaarden, het maken van bestemmingsplannen en de begeleiding van (complexe) bestemmingsplanprocedures. In geval van bezwaar en beroep vertegenwoordig je het gemeente bestuur. Verder draag je zorg voor de intake, het vooroverleg en de beoordeling van conceptaanvragen voor ruimtelijke ontwikkelingen.
Schagen is niet zo maar een plattelandsgebied, onze gemeente kent, naast een kleurrijk buitengebied met vele dorpskernen en het strand, ook een sterke stedelijke ontwikkeling. Genoeg afwisseling dus!

Wat bieden wij?
Een dynamische baan in een vooruitstrevende gemeentelijke organisatie, die maximaal wil bijdragen aan het geluk van haar medewerkers en inwoners. Een brutosalaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 4.225,- (schaal 10), op basis van een 36-urige werkweek, exclusief 17,05 % IKB (individueel keuzebudget). Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire, flexibele arbeidsvoorwaarden in een dynamische organisatie die volop kansen biedt voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?
We vertellen je graag meer over de functie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline van Rijn, teamleider VTH, telefoonnummer 06 43 84 61 28. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Rukiye Sahin, interim P&O adviseur werving en selectie, telefoonnummer 06 52 40 86 26.
Het inwinnen van referenties kunnen deel uit maken van de selectieprocedure.

Interesse?
Klik dan op deze link en stuur ons zo je sollicitatiebrief en CV.

We horen graag van je!