Gemeente Vlissingen
Stedenbouwkundig medewerker/ontwerper

| 1 mei 2019

Samen met jouw collega’s geef je onze stad een ‘gezicht’ dat past bij de geschiedenis en cultuur van Vlissingen.

Wij zijn op zoek naar een:
Stedenbouwkundig medewerker/ontwerper
0,5 fte

Vlissingen heeft alle voordelen van een grote stad. Er gebeurt veel. Grote bouwprojecten zoals Claverveld en het Scheldekwartier bepalen het beeld van de stad. En er komt meer. Om al deze plannen te vertalen naar stedenbouwkundige en ruimtelijke inrichtingsplannen zijn wij op zoek naar een ambitieuze medewerker/ontwerper die van aanpakken weet.

Wat ga je doen
De stedenbouw en inrichting van de openbare ruimte komt in jouw schets- en ontwerpplannen tot leven. Je bent een beelddenker en krijgt meteen ideeën bij ruimtelijke plannen. Die kun je ook goed overbrengen in presentaties. De innovatieve en creatieve manier waarop je dat doet maakt andere collega’s en betrokkenen enthousiast. Met jouw realistische kijk op zaken adviseer je samen met de stedenbouwkundige over de haalbaarheid van de ruimtelijke plannen in relatie tot de stedenbouwkundige opdracht en het financiële plaatje. Ook draai je je hand niet om voor het beheer van het geautomatiseerde tekenpakket ROplan en de begeleiding van collega’s die daar ook gebruik van maken. Je neemt de verantwoordelijkheid voor jouw bijdrage, maar beseft ook dat je je collega’s nodig hebt voor het mooiste resultaat.

Wie ben jij
Jij bent een goede match met onze kernwaarden samenwerken, vakmanschap, klantgericht en transparant. Verder kun jij je ook prima vinden in het volgende:

  • HBO-niveau (bijvoorbeeld NHTV of HTS-stedenbouw);
  • Kennis van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Ervaring op het gebied van ontwerpen van ruimtelijke inrichtingsplannen;
  • Ervaring in het werken met CAD-systemen, Microstation, Sketchup (3D-modellen) en Adobe software;
  • Ervaring in het maken van presentaties.

Wat vinden je collega’s
“Wij zoeken een collega die binnen én buiten de lijntjes kan kleuren. Een creatieve duizendpoot die ideeën om kan zetten in beelden.”

Wat bieden wij
Wij bieden een salaris van maximaal € 3.805 bruto (functieschaal 9) per maand, met op termijn een uitloop naar € 4.225 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Neem je naast je standaard verlof graag wat extra vrij? Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Actie
Geef je carrière een Vlissingse vlucht en solliciteer uiterlijk 12 mei 2019 via onze sollicitatiepagina. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Fred Busio, teamleider Fysiek (telefoonnummer 0118-487242) of John van den Heuvel, P&O-adviseur (telefoonnummer 0118-487306).

Planning
De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 20 mei 2019. Handig om rekening mee te houden in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld