Antea Group
Strategisch Adviseur Water

| 11 september 2019

Solliciteer direct!

Werkgebied: Water, Ruimtelijke Ordening

Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant

Locatie: Heerenveen, Deventer, Almere, Capelle a/d IJssel, Oosterhout

‘Heb jij een passie voor complexe ruimtelijke processen en wil je een bijdrage leveren aan thema’s zoals waterveiligheid en klimaatadaptatie? Ben je op zoek naar een omgeving waarin jouw inventiviteit en netwerkcapaciteiten volop de ruimte krijgen? Antea Group daagt je uit’.

Dit is jouw uitdaging

Als ervaren adviseur/projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van strategische en complexe projecten op het snijvlak van Water en Ruimtelijke Ordening. Je bent betrokken in de planvormings- en uitvoeringsfase. Dit doe je onder meer voor waterschappen, Rijkswaterstaat en provincies. Thema’s waaraan je werkt zijn waterveiligheid, klimaatadaptatie en samenwerkingsvraagstukken. Je hebt een sterke affiniteit met besluitvormingsprocessen. Je bent inventief en ontwikkelt met ondersteuning van vakspecialisten originele aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken en tenders. Je benut de inbreng van anderen om eigen ideeën te toetsen en je stimuleert de onderlinge samenwerking. Verder weet je jouw netwerk bij waterschappen, Rijkswaterstaat en provincies effectief te benutten en je wordt hierdoor op persoonlijke titel gevraagd voor opdrachten of het creëren van partnerships. Je bent proactief in het faseren, financieren, subsidiëren en organiseren van gebiedsgerichte projecten.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde hbo-/wo-opleiding;
  • minimaal 6 jaar relevante werkervaring in de watersector;
  • aantoonbare ervaring met projecten vanuit MIRT, het HWBP en het Deltaprogramma een aantoonbaar ‘trackrecord’ in natte projecten;
  • ervaring met zowel project- als procesmanagement in een dynamische, multidisciplinaire omgeving:
  • een breed netwerk in de sector; je bent in staat om opdrachten binnen te halen:
  • een hoge politiek -bestuurlijke sensitiviteit:
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk:
  • een brede blik en kijkt over de grenzen van je eigen expertise heen.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Ruimte en Water

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ruimte is daar één facet van. De businesslijn Ruimte en Water begeleidt opdrachtgevers bij het haalbaar, betaalbaar en uitvoerbaar maken van ruimtelijke opgaven in stedelijk en landelijk gebied. We zetten onze kennis van ruimtelijke ordening, water- en waterveiligheid, wet- en regelgeving en processen in om tot duurzame oplossingen te komen.

Antea Group

Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Reageren op deze vacature kan tot en met 11 oktober.

Meer informatie

Neem contact op met Jorrit Hondorp, telefoonnummer 06 11 87 70 79.