Gemeente Raalte
Strategisch Beleidsmedewerker Landelijk Gebied

| 22 september 2017

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Met en voor inwoners en ondernemers wil de gemeente Raalte zich sterk maken voor een mooi en vitaal landelijk gebied. Dat kan alleen als we weten wat er overal speelt, waar de kansen liggen en welke rode draad er zit in wensen en ideeën die inwoners, organisaties, ondernemers en gemeentebestuur hebben.

Gemeente Raalte heeft een vacature voor een

Strategisch Beleidsmedewerker Landelijk Gebied

16 uur per week

tijdelijk (tot eind 2018)

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker?

Jij komt bij ons werken als strategisch beleidsmedewerker landelijk gebied in het team Ontwikkeling & Projecten, dat Raalte helpt om als gewaardeerd partner samen op te trekken met inwoners, ondernemers en organisaties. Jouw opdracht is om complexe (r.o.)- vraagstukken op te pakken in het landelijk gebied. Denk aan onderwerpen als Natura 2000, intensieve veehouderij, vrijkomende agrarische bebouwing en kavelruilprojecten. Daarnaast voer je reguliere overleggen met organisaties als LTO en landgoedeigenaren. Verder lever je een actieve bijdrage aan het opstellen van de Omgevingsvisie. Jij wordt een vertrouwd gezicht van de gemeente in projecten en overleg met ondernemers, belangenorganisaties, gemeenten in de regio en de provincie. Jouw verbindende aanpak zorgt dat partners een prettige en open samenwerkingsrelatie met de gemeente ervaren. Veel onderwerpen pakken we in Sallands verband op (Deventer, Olst-Wijhe en Raalte).

Dit ben jij in één zin     

Een zelfstandige, slimme en initiatiefrijke verbinder die snapt en heeft ervaren hoe co-creatie werkt en die op alle niveaus gemakkelijk contact maakt om ambtelijke partners, ondernemers, bestuurders en inwoners, om hen op een prettige manier te steunen en stimuleren.

Gemeente Raalte biedt

Wij geven jou veel ruimte om je zichtbare rol te pakken en in te vullen en de spil te worden in veel positieve ontwikkelingen. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. Als organisatie zijn we continue bezig onszelf door te ontwikkelen om een zo goed mogelijke aansluiting te vinden bij initiatieven vanuit de samenleving.

Zo kom je aan tafel           

Deze tijdelijke functie beslaat 16 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 11(WO-niveau). Je hebt bij voorkeur een planologische achtergrond en hebt meerdere jaren ervaring in een verbindende functie op strategisch niveau.

Meer informatie

Wil je eerst meer weten? Bel teammanager Ontwikkeling & Projecten Estelle Steen via 0572-347504.

Solliciteren op de functie van Strategisch Beleidsmedewerker

Heb je zin om langs te komen voor een kop koffie? Laat het vóór 3 oktober a.s. weten via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.