Summerschool Maak Zuid-Holland Gelukkig (27-29 aug)

| 6 juni 2018

Zuid-Holland wil de gelukkigste provincie van Nederland worden. Maar dat kan helemaal niet! Dit is de dichtstbevolkte provincie van het land, waar we dagelijks rijen dik aansluiten in de file. En met een zowel een luchthaven als een zeehaven en een enorm oppervlakte aan kassen, is er een haat-liefde verhouding tussen ruimte, milieu en economie. Is hier nog ruimte voor geluk? Dat ga jij bedenken tijdens de summerschool Maak Zuid-Holland Gelukkig (27, 28 en 29 aug)! 

VOOR WIE?
Aan deze summerschool kunnen 24 jongprofessionals (studerend of net aan het werk) GRATIS deelnemen. We zoeken omdenkers en dwarskijkers met een achtergrond in ruimtelijke ordening, sociaal, economisch, externe veiligheid, of iets anders interessants, want verder out-of-the-box is ook welkom.

WAT GA JE DOEN?
Drie dagenlang ga jij aan de slag met deze ambitieuze hoofdvraag: hoe maken we van Zuid-Holland de ‘lekkerste’ provincie van Nederland? Je werkt daarvoor aan 3 opgaves:
1.    organiseer Zuid-Holland tot de gelukkigste provincie van Nederland
2.    maak Zuid-Holland van iedereen
3.    en ontwerp de meest voedzame provincie van Nederland

WAAROM MEEDOEN?

  • Omdat je wil leren over de toekomst van de stad, op het gebied van voedsel, gezondheid en sociale inclusiviteit.
  • Maar ook omdat je wil leren over de Omgevingswet.
  • Omdat je graag drie dagen bezig bent met inhoudelijke en vernieuwende onderwerpen o.l.v. 3 grote inspirators op het gebied van Geluk, Sociaal en Voedsel.
  • Omdat je een interessant netwerk wil leren kennen.
  • En drie dagen plezier met hen wil hebben.

Kijk voor alle informatie en aanmelden op de website van het Kennislab voor Urbanisme.