Summerschool Ontwerp het (veilige) energielandschap (4-6 juli)

| 6 juni 2018

In Hoogeveen wordt geëxperimenteerd met een wijk op waterstof. Dat kan zomaar eens de brandstof van de toekomst worden, maar het vergt ook een flinke ontwerpopgave. Want hoe ziet Drenthe eruit als er honderden hectares aan zonnepanelen bijkomen en hoe ontwerp je een veilige waterstofwijk? Daarover organiseert het Kennislab voor Urbanisme de summerschool ‘Ontwerp het –veilige– energielandschap’ voor 24 jongprofessionals, in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Ga (gratis) mee op summerschool naar Hoogeveen en verdiep je 3 dagen in de vraag: hoe geven we de energietransitie (letterlijk) vorm?

VOOR WIE?
Aan deze summerschool kunnen 24 jongprofessionals (studerend of net aan het werk) GRATIS deelnemen. We zoeken omdenkers en dwarskijkers met een achtergrond in ruimtelijke ordening, sociaal, economisch, externe veiligheid, of iets anders interessants, want verder out-of-the-box is ook welkom.

JE GAAT LEREN OVER…

  • de toekomst van het energielandschap
  • waterstofgas en de toepassing ervan
  • omgevingsveiligheid en de omgevingswet
  • veilig ontwerpen

EN ER IS MEER
Tijdens de summerschool ontmoet je een interessant netwerk van mensen die zich bezighouden met deze onderwerpen en je maakt kans op € 200,- cash als jouw groep wint! En deelnemen is gratis: 3 dagen onderdak, eten en plezier met leuke mensen.

Kijk voor alle informatie en aanmelden op de website van het Kennislab voor Urbanisme.