Gemeente Bloemendaal
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

| 5 februari 2019

 

Ben jij een ervaren planoloog, die zich het liefst in de breedte bezighoudt met ruimtelijke ordening?

Gemeente Bloemendaal heeft een vacature voor een

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
28 uur

Wat ga je als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening doen?
Jij bent één van onze adviseurs op het gebied van ruimtelijke ordening. Daarnaast houd je je bezig met specifieke beleidsterreinen, zoals economische zaken, volkshuisvesting en duurzaamheid. Het is een zelfstandige en uitdagende functie binnen het team Ruimtelijke Ordening en Projecten.

Je vertegenwoordigt de gemeente in regionaal overleg. Je gaat met initiatiefnemers in gesprek over ruimtelijke initiatieven en begeleidt bestemmingsplanprocedures. Daarbij heb je direct contact met het gemeentebestuur en met betrokkenen. In het samenspel met de betrokkenen probeer je voor elk plan of vraag de beste oplossing te vinden. Het organiseren van informatiebijeenkomsten kan hier onderdeel van uitmaken. Je stelt met je collega’s de Omgevingsvisie op en adviseert het bestuur, initiatiefnemers en inwoners over dit beleid.

Kortom, het is een brede functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Word jij onze nieuwe collega?

Hoe ziet het team ruimtelijke ordening en projecten eruit?
Ons team bestaat uit beleidsmedewerkers, planologen en projectmanagers. Samen ontwikkelen we ruimtelijk beleid en begeleiden we ruimtelijke procedures en ontwikkelingen in Bloemendaal. De komende periode wordt toegewerkt naar het implementeren van de Omgevingswet en de Energietransitie. Daarbij is integraal werken van groot belang naast de aandacht voor participatie. Meer informatie over onze mooie gemeentelijke projecten kan je vinden op www.bloemendaal.nl/projecten

Waar beschik je over?
Je bent een ervaren adviseur met een goed gevoel voor politieke verhoudingen. Je bent een stevige gesprekspartner, omdat je direct contact hebt met het bestuur en betrokkenen. Omgaan met tegengestelde belangen vind je een uitdaging. Het gaat je goed af om naar buiten gaan en initiatief te nemen om met belanghebbenden in contact te komen. Daarnaast beschik je over:

  • relevante hbo- of wo-opleiding;
  • aantal jaren relevante werkervaring in het vakgebied;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat biedt Gemeente Bloemendaal jou?
Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij:

  • een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week), afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kiest elke maand welk deel je van dit budget laat uitbetalen;
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • flexibele werktijden;
  • een laptop en smartphone;
  • gratis parkeren bij het gemeentehuis.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op Mirjam Fopma, Teammanager Ruimtelijke Ordening en Projecten via (023) 5225748 of San van der Zeijden, Beleidsmedewerker Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening via (023) 5225708.

Solliciteren op de functie van Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.