Gemeente Heemstede
Werkvoorbereider Verkeer en Wegen

| 17 september 2019

Heb jij hart voor de openbare ruimte? Ben je op zoek naar een veelzijdige baan?

Gemeente Heemstede heeft een vacature voor een

Werkvoorbereider Verkeer en Wegen

36 uur per week

Wat ga je doen als Werkvoorbereider Verkeer en Wegen?

Wat ga je als werkvoorbereider Verkeer en Wegen doen? Als werkvoorbereider Verkeer en Wegen houd je je bezig met het beheer van verkeersvoorzieningen en wegen in onze gemeente. Wat doe je dan precies? Je beoordeelt en behandelt aanvragen van inwoners en bedrijven over in-/uitritten, invalide parkeerplaatsen, e-laadpaal plaatsen, wegafsluitingen en verkeersmaatregelen. Je beheert samen met een collega de twaalf verkeersregelinstallaties. Daarnaast bereid je het werk voor, zodat de uitvoerende teams weten welke werkzaamheden zij kunnen gaan uitvoeren. Je maakt digitale ontwerpen, bestekken, ramingen, tekeningen en werkomschrijvingen.

Je werkt met digitale beheerpakketten voor wegen, wegmeubilair en verkeerslichteninstallaties. Ook verzamel je (verkeer)gegevens op straat, zoals verkeerstellingen, parkeertellingen, snelheidsmetingen en cartografische gegevens. Je hebt veel contact met inwoners en bedrijven. Je adviseert hen over verkeersvoorzieningen en behandelt samen met een collega eventuele bezwaren. Jouw werkzaamheden stem je af o.a. met, de adviseur Verkeer en Leefomgeving, de beleidsmedewerker Wegen en de uitvoerende teams.

Kortom, een leuke en veelzijdige functie waarbij je niet alleen op het gemeentehuis werkt, maar ook naar buiten gaat. Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

Je bent een klantvriendelijke en enthousiaste collega, die het leuk vindt om veel contact te hebben met collega’s, inwoners en bedrijven. Je hebt een praktische en flexibele instelling. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt communiceren (zowel op papier als mondeling). Je bent bereid om cursussen te volgen, zodat je kennis altijd up-to-date is. Tot slot beschik je over:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Brede interesse in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte;
  • Enkele jaren relevante werkervaring.

Wat biedt Gemeente Heemstede jou?

  • Salaris van maximaal € 3.376,- (schaal 8 o.b.v. 36 uur);
  • Individueel Keuze Budget van 17% naast je salaris;
  • Vitaliteitsbudget van € 175,- bruto per jaar;
  • Korting op je ziektekostenverzekering;
  • Een laptop en smartphone in bruikleen;
  • Flexibele werktijden.

Wie zijn wij?

De afdeling Voorbereiding Openbare Ruimte (VOR) bestaat uit een enthousiast team van tien collega’s. Het team werkt samen in een informele en prettige sfeer. De afdeling richt zich op de advisering, het opstellen van beleid en de voorbereiding van projecten op het gebied van aanleg en beheer van de Openbare Ruimte binnen de gemeente Heemstede. Het betreft de taakvelden wegen, verkeer, verlichting, riolering, water, groen, spelen en afvalinzameling.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob Burgmeijer, afdelingshoofd Voorbereiding Openbare Ruimte, op (023) 548 57 09.

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider Verkeer en Wegen

Wat leuk dat je interesse hebt! Je kunt tot uiterlijk 22 september solliciteren via onze sollicitatiepagina. We kijken uit naar jouw reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.