Advertentie
Archief

Webinar: De beste voorbeelden van de circulaire economie

Auteur ROmagazine.nl

19 november 2020 om 15:57, Leestijd ca. 2 minuten


De beste voorbeelden van circulaire economie

Welke werklocatie is het beste op weg naar haar circulaire doelstellingen? Hoe staat het ervoor met toonaangevende circulaire werklocaties van Nederland? En wat kunnen we daarvan leren? Woensdag 25 november krijgt u antwoord op deze vragen tijdens een interactief webinar. Daarin wordt voor de vierde keer de Circular Economy Award uitgereikt én worden de bevindingen gedeeld die zijn opgedaan in het Praktijkprogramma Circulaire Werklocaties, een project geïnitieerd vanuit de SKBN in samenwerking met Akro Consult.  

Tijdens het BT Event op 29 oktober werden vier locaties bekendgemaakt die dit jaar kansmaken op de titel Circular Economy Award. Het gaat om InnoFase in Duiven, Schiphol Trade Park te Schiphol, Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo en het Werkspoorkwartier te Utrecht. Tijdens het webinar op 25 november nemen de locaties ons mee in de resultaten die zij boeken en lichten ze toe hoe zij hun circulaire doelstellingen weten te halen. Daarbij komen ook ‘lessons learned’ aan bod die voor u interessant zijn.

De jury, bestaande uit voorzitter Cees-Jan Pen (Fontys), Guus Mulder (TNO), Jan-Willem Kanters (Cirkellab), Wouter van den Wildenberg (Fakton), Ron de Gruyter (SKBNOost NL) en Guido Braam (Buildings That Matter), maakt vervolgens bekend welk terrein de afgelopen jaren de meeste progressie heeft gemaakt en zichzelf de winnaar van de Circular Economy Award 2020 mag noemen.

Tevens wordt u meegenomen in het Programma Circulaire Werklocaties. Deze samenwerking tussen de SKBN en Akro Consult levert een programma op met interessante leerervaringen. Een twaalftal werklocaties (oud én nieuw) met de ambitie om koploper te worden zijn betrokken. Door een kijkje in hun keuken weet u na afloop waar de locaties tegenaan zijn gelopen en van welke goede voorbeelden u kunt leren. De jury zal ten tijde van dit onderdeel tot een winnaar komen van de award.

Facts & Figures

Webinar Beste voorbeelden van circulaire economie
Datum: 25 november 2020
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Deelname: gratis
Aanmeldenklik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Gerelateerde Artikelen
Link gekopieerd naar klembord